Estanc 8 de Figueres L’estanc número 8 és molt més que un espai per adquirir tabac, puros i articles per als fumadors.

A banda de la gran selecció de productes per al fumador, l’Estanc Número 8 de Figueres es caracteritza per oferir una selecció d’articles de regal de qualitat i un mini-market per a tots aquells despistats que necessiten comprar a última una ampolla de vi, una terrina de paté o un tub de pasta de dents.

Dels articles de regal que ofereixen podríem dir que es tracta d’aquells objectes típics d’aniversari, per un amic invisible o ara que arriben les festes de Nadal, per al Tió. Com per exemple, conjunts de mocador amb clauer, bolígrafs de marques com Cerruti, encenedors de mitja gamma tant per a home o dona, plomes estilogràfiques, sets de vi, llibretes decorades, USB’s divertits o en format de clauer, despertadors, carteres de pell bones, moneders o paraigües anti-vent de senyor, senyora o per al jovent, entre moltes d’altres coses. I si els homenatjats són la mainada també disposen d’articles com guardioles, contes de Nadal joguets de Playbomil, pelutxos, estoigs, motxilles o puzles.

L’altra apartat que fa especial aquest estanc és el seu mini-market; l’espai perfecte per adquirir d’última hora productes de qualitat que sense arribar a ser allò que en diuen ‘Dalicatessen’ si que es distancia de les marques més comercials. Es poden trobar, entre moltes d’altres coses, llaunes d’olives, escopinyes o anxoves; pots melmelades o terrines de paté; vinagres de diferents gustos, olis gourmets i sals especials; o torrades, galetes i bombons.

Pel que fa a la beguda, vins en fred i caves en fred, especialment pensats per a compromisos d’última hora, així com most, garnatxa, moscatell, vermut i algun whisky conformen la seva oferta. També amb la mateixa filosofia de les compres d’última hora, disposen de productes d’higiene íntima com esponges, pasta de dents, xampús o compreses. L’altra gran avantatja d’aquest comerç, al capdavant del qual trobem al Florenci Vergés i la Sandra Padrosa és la seva flexibilitat horària: Obren portes a les 7 del matí ininterrompudament fins a les 20.30 del vespre, de dilluns a dissabte; i els diumenges de 7 del matí a 2 del migdia.